Van Vivaldi begeistert in Roosendaal

Van Vivaldi hat heute unter Isabel Bache mit Abstand beim Isah KNHS/KWPN-Hengstturnier in Roosendaal die Prüfung der Klasse L gewonnen:

Schritt 9

Trab 9

Galopp 8,5

Durchlässigkeit 9

Exetrieur 8,5

Laut Richterkommentar war er nicht nur das beste Pferd, sondern wurde auch am besten vorgestellt: "De amazone van eigenaar Sven Rothenberger stelde Van Vivaldi volkomen natuurlijk voor, met een lichte aanleuning en in de houding die bij de bouw en de africhtingsgraad van deze hengst past. Heel lichtvoetig en ongedwongen liet de hengst zijn talent zien en dit werd over de volle breedte gewaardeerd: 88,5 punten. Alleen de galop zou nog iets meer opwaarts kunnen zijn, aldus juryvoorzitter Gert van den Hoorn."

Danke, Isabel, und herzlichen Glückwunsch!

2014-12-16T14:59:00+01:00